Rapidistii doresc ca partida cu Poli Timisoara, programata pe 24 februarie, in etapa a 20-a a Ligii I, prima din acest an, sa se joace la Brasov, pentru ca mai multi jucatori si antrenorul Razvan Lucescu au legaturi puternice cu acest oras. Asa cum s
Rapidistii doresc ca partida cu Poli Timisoara, programata pe 24 februarie, in etapa a 20-a a Ligii I, prima din acest an, sa se joace la Brasov, pentru ca mai multi jucatori si antrenorul Razvan Lucescu au legaturi puternice cu acest oras. Asa cum se stie, giulestenii au suspendat terenul pentru o etapa, in urma incidentelor de la meciul cu Pandurii Tg. Jiu, de anul trecut, si trebuie sa aleaga un stadion aflat la 150 de kilometri de Bucuresti. "Marius Constantin e din Brasov, Buga e din Brasov, Ganea din Fagaras, iar Razvan a avut rezultate bune la Brasov. Noi ne dorim Brasovul, am consultat foarte bine regulamentele federatiei si ale ligii si ne putem incadra pentru a fi programati acolo, desi sunt tot felul de influente pentru incercarea de mutare a meciului in alta parte", a declarat ieri Constantin Zotta, directorul general al Rapidului. In mod normal, un club cu terenul suspendat decide singur unde joaca partida considerata acasa, neavand nevoie de acordul adversarului, insa este obligatoriu ca arena aleasa sa fie omologata de catre Comisia de licentiere a FRF. Iar in aceasta categorie nu intra nici unul dintre stadioanele din Brasov, pentru ca nu au fost inspectate de FRF in acest an, fiindca orasul de sub Tampa nu are echipa in Liga I. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.