Casa Nationala de Pensii a semnat ieri cu Departamentul de Evidenta a Populatiei din cadrul MAI un protocol prin CNPAS va primi lunar date referitoare la persoanele care intra in sistemul de evidenta a populatiei dar si despre persoanele care ies din
Casa Nationala de Pensii a semnat ieri cu Departamentul de Evidenta a Populatiei din cadrul MAI un protocol prin CNPAS va primi lunar date referitoare la persoanele care intra in sistemul de evidenta a populatiei dar si despre persoanele care ies din acest sistem (decedeaza). "In consecinta nu va mai trebui sa chemam persoanele care nu le gasim acasa pentru a le da taloanele la ghiseele caselor de pensii", ne-a declarat Mihai Seitan, presedintele CNPAS . Fara aceaste date, daca timp de trei luni consecutive un pensionar nu era gasit acasa pentru a i se inmana talonul de pensie sau pensia, Casa de Pensii suspenda drepturile banesti ale acelei persoane. "Deci nu vom mai pune oamenii pe drumuri", a subliniat Seitan. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.