Nordul Capitalei a fost afectat, ieri, de o pana de curent, care a lasat fara "lumina" un numar mare de consumatori. Defectiunea a fost cauzata de ruperea unui cablu subteran de catre angajatii unei societati de constructii-montaj care efectueaza luc
Nordul Capitalei a fost afectat, ieri, de o pana de curent, care a lasat fara "lumina" un numar mare de consumatori. Defectiunea a fost cauzata de ruperea unui cablu subteran de catre angajatii unei societati de constructii-montaj care efectueaza lucrari in zona, pentru Societatea Nationala Caile Ferate Romane. Potrivit unui comunicat al FDFEE "Electrica Muntenia Sud" (EMS), intreruperea accidentala a alimentarii cu energie electrica a unor consumatori din perimetrul Bucurestii Noi-Chitila, Pajura si Baneasa a avut loc la ora 10:10, ca urmare a ruperii unui cablu subteran de 110 KV. In primele 10 minute de la producerea intreruperii s-a reusit realimentarea celei mai mare parti a consumatorilor, iar in urmatoarele 20 de minute au fost realimentati toti consumatorii EMS. La Spitalul CFR2 erau in desfasurare, in timpul penei de curent, doua interventii - o cezariana si, la ortopedie, o plaga ce trebuia suturata. "A fost nevoie sa temporizam interventiile si, din fericire, nu s-a intamplat nimic grav", ne-a declarat managerul unitatii, Emilian Imbri. El a explicat ca unitatea in cauza are, inca din 2005, un generator propriu, dar nu este montat deoarece lucrarile de modernizare ale spitalului - program in baza caruia a fost achizitionat aparatul - au fost intarziate. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.