Dan Iacob, directorul Editurii Art, considera ca ANPC nu a constatat nimic ilegal in vanzarea cartii. "ANPC a constatat ca nu am incalcat legile legate de comercializarea cartilor, acestea au intrat cu factura, perfect legal, din tipografie, au iesit
Dan Iacob, directorul Editurii Art, considera ca ANPC nu a constatat nimic ilegal in vanzarea cartii. "ANPC a constatat ca nu am incalcat legile legate de comercializarea cartilor, acestea au intrat cu factura, perfect legal, din tipografie, au iesit de la noi din editura cu factura catre fiecare client. Obiectia pe care a avut-o ANPC este legata de prima coperta - cu interiorul nu am avut nici o problema. Au spus ca ar fi fost indicat, pentru evitarea oricarei confuzii, sa introducem termenul de "posibile" variante de subiecte. Am stabilit cu ANPC ca toate cartile distribuite pe piata sa ramana asa cum sunt, dar vom trimite o notificare privind modificarea din titlu. In privinta exemplarelor nedistribuite inca, incepand de azi, ora 16.00 (ieri - n. red) nu mai comercializam nici un exemplar pana vom reglementa titlul - probabil ca in maxim 2 zile". (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.