Speriata ca bebelusul este neglijat de propria mamica, ocupata mai ales cu politica, Valeria Antonie a decis sa ia atitudine, adica sa sesizeze Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copiilor. "Ca femeie si ca mama, cer public autoritatii
Speriata ca bebelusul este neglijat de propria mamica, ocupata mai ales cu politica, Valeria Antonie a decis sa ia atitudine, adica sa sesizeze Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copiilor. "Ca femeie si ca mama, cer public autoritatii sa se autosesizeze si sa verifice in ce masura tratamentul aplicat de doamna deputat Lavinia Sandru propriului copil respecta drepturile minorului", scrie Antonie intr-un comunicat de presa, fara sa precizeze daca are informatii conform carora Sandru si-ar maltrata sau infometa copilul. Sefa femeilor PD a ajuns la concluzia ca vicepresedintele PIN si-ar putea neglija copilul in scutece dupa ce i-a urmarit activitatea si a descoperit ca aceasta "se ocupa mai mult de politica, implicandu-se in tot felul de campanii inutile prin tara". In timpul in care nu-i poarta grija copilului Laviniei Sandru, Valeria Antonie este sotia senatorului Stefan Mihail Antonie, fost PNL, in prezent independent. Fostul liberal, care s-a aflat o perioada la conducerea Distrigaz Nord fiind sustinut de PNL, a facut saltul in tabara democratilor pentru ca era sa intre in atentia procurorilor. "Asa intelege PD sa atace Opozitia cu toate ca 75% din mame prefera sa mearga la serviciu, sa fie active si sa lase copiii cu bunicii sau cu o bona. Traian Basescu incearca sa ma trimita cu orice pret acasa si sa ma faca sa tac. Dar n-am sa tac!", a comentat Lavinia Sandru. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.