Fluierat de fani la meciul cu Moldova, "Gurita" a declarat dupa partida ca se gandeste chiar sa renunte la echipa nationala! "M-am gandit si la acest lucru, pentru ca nu este normal ce s-a intamplat", a spus Contra. In minutul 22, Contra a gresit
Fluierat de fani la meciul cu Moldova, "Gurita" a declarat dupa partida ca se gandeste chiar sa renunte la echipa nationala! "M-am gandit si la acest lucru, pentru ca nu este normal ce s-a intamplat", a spus Contra. In minutul 22, Contra a gresit o centrare si a inceput sa fie huiduit. Din acel moment, fundasul dreapta a fost fluierat si injurat la fiecare atingere de balon, iar la pauza a fost huiduit atat la intrarea, cat si la iesirea de la vestiare. De asemenea, la un fault dur comis la mijlocul terenului, de la tribuna a II-a i s-a strigat "Asasinule!".
Selectionerul a spus insa ca reactia spectatorilor care l-au huiduit pe Contra este "fireasca", tinand cont de faptul ca acestia "citesc anumite ziare". "Asta este reactia fireasca a suporterilor care citesc anumite ziare. De cateva luni, s-au lansat acuze la adresa mea ca nu este selectionat Ogararu si, atunci cand scartie jocul, unii de-abia astepta sa-si verse nervii. Sunt caracteristice noua, romanilor, aceste reactii", a spus Piturca. Si "tricolorii" au fost de partea lui Contra. "Are 56 de meciuri la nationala, a aratat aceeasi determinare si agresivitate ca intotdeauna. E printre putinii care au dat mereu tot ce pot. E pacat sa auzim injurii si fluieraturi la adresa unui jucator care a avut tot timpul respect pentru tara lui, pentru echipa nationala", a spus Mutu. In schimb, Mircea Sandu a vazut altfel situatia. "Probabil ca erau mai multi stelisti. Daca sunt reale declaratiile lui Contra la adresa lui Ogararu, a facut o greseala, pentru ca Ogararu e un jucator valoros, care poate fi coleg de echipa cu el", a spus seful federatiei. Dragomir crede ca Nationala ar trebui sa joace in continuare la Bucuresti, in ciuda faptului ca unii jucatori sunt huiduiti de public, asa cum s-a intamplat cu Contra. "O mana de huligani nu reprezinta suporterii echipei nationale. Sa se joace in continuare in Bucuresti. Nu acestia sunt suporterii echipei nationale, care huiduie. Apoi, daca esti vedeta, iti asumi si riscul unor huiduieli sau nemultumiri. Daca nu, te duci la manastire", a declarat seful ligii. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.