CAF a decis in sedinta sa de ieri sa amane cu o saptamana luarea unei decizii in litigiul dintre Claudio Zambon si Marian Iancu, legat de dreptul de continuitate al Politehnicii Timisoara. Zambon a invocat exceptii procedurale, pentru a se decide
CAF a decis in sedinta sa de ieri sa amane cu o saptamana luarea unei decizii in litigiul dintre Claudio Zambon si Marian Iancu, legat de dreptul de continuitate al Politehnicii Timisoara. Zambon a invocat exceptii procedurale, pentru a se decide daca va recuza vreun membru al CAF.
Desi are deja o decizie a Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, prin care i se da dreptate in demersul sau, italianul a fost prezent ieri la sedinta CAF. "Am decis sa aman decizia, pentru ca nu-i cunosc pe cei din comisie. Este dreptul meu si am 48 de ore la dispozitie pentru acest lucru. Oricum, se poate lua orice decizie, dar FIFA, prin TAS, mi-a dat dreptate", a spus Zambon. Acesta a adaugat ca, saptamana viitoare, FIFA ar putea trimite o ultima somatie catre FRF, pentru executarea sentintei TAS, din 5 februarie 2006, prin care clubul lui Zambon, SC FC Politehnica Timiosara SA, este recunoscut drept detinator al palmaresului fostei "Poli". FIFA a trimis deja doua adrese catre FRF, prin care cere aplicarea deciziei TAS, una care prevede despagubiri pentru Zambon, de la CS FCU Politehnica Timisoara, gruparea prezidata de Iancu. "FRF si Politehnica lui Iancu vor fi sanctionate de catre FIFA daca decizia TAS nu va fi aplicata", a mai spus Zambon. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.