Primul avion Airbus A310 al TAROM va putea sa zboare incepand din luna iulie pe cursele companiei, dupa ce va trece printr-un proces de revizie la o uzina specializata din Germania, a declarat, pentru Rompres, Gabriel Dumitrescu, director general al
Primul avion Airbus A310 al TAROM va putea sa zboare incepand din luna iulie pe cursele companiei, dupa ce va trece printr-un proces de revizie la o uzina specializata din Germania, a declarat, pentru Rompres, Gabriel Dumitrescu, director general al companiei. "In aprilie, primul aparat va intra in revizie, urmat de al doilea, si cred ca va putea sa zboare pe cursele TAROM din iulie", a spus Dumitrescu. Oficialul a explicat ca ambele aparate vor fi reparate in timp util pentru a putea apoi sa zboare, inainte de expirarea licentei date de Airbus in lipsa careia cele doua avioane ar fi putut zbura numai pe raspunderea companiei. Repararea celor doua aeronave va dura circa patru luni cumulat, TAROM urmand sa acceseze un credit pentru finantarea reparatiilor, care sunt estimate la circa 20 de milioane de euro. Cele doua avioane au fost scoase din uz in 2003.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.