Lectorul-filosof Gheorghe Stefanov, care si-a postat mai multe poze nud infatisandu-l impreuna cu sotia in ipostaze inedite, pe un blog ce putea fi direct accesat de pe pagina de Internet a Facultatii de Filosofie Bucuresti, se tine inca de sotii. De
Lectorul-filosof Gheorghe Stefanov, care si-a postat mai multe poze nud infatisandu-l impreuna cu sotia in ipostaze inedite, pe un blog ce putea fi direct accesat de pe pagina de Internet a Facultatii de Filosofie Bucuresti, se tine inca de sotii. Desi a semnat ieri dimineata pe propria-i raspundere, in sedinta Comisiei de ancheta a Universitatii, o declaratie in care se obliga sa retraga, "in cel mai scurt timp", pozele nud, Stefanov a gasit de cuviinta sa se mai joace cateva ore bune cu nervii universitarilor. Astfel, lectorul cunoscut drept "Gigi" in cercurile studentesti, a continuat sa isi mentina pozele pana la orele tarzii ale dupa-amiezii. Nonconformistul pedagog a reusit sa-si enerveze superiorii ierarhici postand si apoi retragand de pe blogul cu pricina, in intervalul a doar catorva ore, nastrusnicele poze. Surse universitare ne-au precizat ca, sesizata cu viteza luminii de "prietenii" filosofului analitic, sefia Facultatii de Filosofie a luat deja in calcul noi sanctiuni la adresa lui Stefanov. Lectorul s-a aparat: "una-i viata profesionala, alta-i viata particulara". De fapt, gratie acestei distinctii conceptuale, teoretizata inca din filosofia antica, Stefanov este celebru printre studentii de la Filosofie pentru comportamentul sau atipic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.