Marcelo Ribeiro dos Santos, jucator aflat in probe in ultima saptamana la Rapid, a plecat ieri in Brazilia pentru a semna un contract cu o echipa de liga a doua. Intre el si conducerea giulestenilor au aparut discutii in momentul in care s-a pus prob
Marcelo Ribeiro dos Santos, jucator aflat in probe in ultima saptamana la Rapid, a plecat ieri in Brazilia pentru a semna un contract cu o echipa de liga a doua. Intre el si conducerea giulestenilor au aparut discutii in momentul in care s-a pus problema sa mearga in cantonament in Cipru pentru a fi testat in continuare, jucatorul solicitand sa semneze un contract pentru a fi protejat in cazul unei accidentari. Cum antrenorul Razvan Lucescu a spus ca perioada petrecuta de Marcelo in Giulesti a fost prea scurta pentru a se putea edifica in privinta valorii acestuia, conducerea a decis sa-l lase sa plece. "Marcelo a plecat astazi (n.r. ieri) din Bucuresti. Transferul nu a esuat din cauza pretentiilor sale financiare, pur si simplu are o oferta din liga a II-a braziliana si a ales sa plece acasa. Nu am putut face nimic", a explicat ieri Grigore Sichitiu (foto), directorul tehnic al Rapidului. Acesta a precizat ca face eforturi pentru a aduce un alt mijlocas de banda stanga, postul fiind deficitar dupa plecarea lui Karamyan la Poli Timisoara. "Noi vom continua sa cautam. Ce pot sa spun e ca pana la inceperea campionatului o sa mai apara o surpriza la Rapid", a promis Sichitiu. Oficialul rapidist a respins categoric varianta plecarilor de jucatori din Giulesti: "Noi vrem sa mai aducem, cum sa mai plece? De plecat nu mai pleaca nimeni de la Rapid pana la vara". Altfel, Rapidul a plecat marti seara intr-un cantonament in Cipru, in cadrul caruia va sustine si patru jocuri de pregatire, cu Slavia Sofia, cu Anorthosis Famagusta, cu Mlada Boleslav si cu Levski Sofia. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.