Mircea Rednic spune despre ecuadorianul Darwin Caicedo ca arata bine si are picioare frumoase. Cu mingea la picior nu prea a impresionat.

Atacantul ecuadorian Darwin Caicedo (foto), inlocuitorul lui Ionel Ganea la Dinamo, a sosit ieri-noapte in Romania, problemele cu viza facindu-l pe jucator sa se lase asteptat aproape o saptamina. Mircea Rednic a confirmat ca sud-americanul va ramine in lotul alb-rosilor, dar a tinut sa sublinieze ca valoric este sub titularii postului, Danciulescu si Claudiu Niculescu. „Caicedo arata bine, e tinerel, frumusel, are picioare frumoase. Sa-l vedem insa si la treaba. Va ramine la Dinamo, dar nu o sa mai fie o rotatie a atacantilor. Cel mai bun o sa joace. Rotatie a fost cind aveam trei atacanti de aceeasi valoare si toti isi faceau datoria. Caicedo nu este slab, dar abia a venit. Are 23 de ani, a jucat in echipa nationala, nu putem insa sa-l comparam cu Ganea. V-am spus, cuplul de atacanti Niculescu/Danciulescu este de baza", a declarat antrenorul Mircea Rednic despre fotbalistul a carui porecla este Obuzul si care a fost selectionat de sapte ori in nationala Ecuadorului. El va debuta in prima echipa a „ciinilor" in amicalul de vineri, de la ora 19.00, impotriva gruparii Dinamo 2. Meciul de peste doua zile este ultimul pe care campioana de toamna il va sustine inaintea jocului cu Benfica, programat pe 14 februarie, la Lisabona, de la ora 22.00.

Respectiva intilnire va fi condusa de croatul Ivan Bebek, care a mai arbitrat in urma cu cinci ani o formatie romaneasca, pe Gloria Bistrita, intr-o partida jucata acasa cu elvetienii de la FC Thun, in returul primului tur al Cupei Intertoto.