Internationalul Brice Kabengele a parasit lotul echipei masculine de baschet CSU Sibiu dupa meciul disputat, sambata, cu CSU Brasov, reclamand la FRB neindeplinirea unei clauze contractuale. Ieri, conducerea gruparii sibiene a solicitat forului natio
Internationalul Brice Kabengele a parasit lotul echipei masculine de baschet CSU Sibiu dupa meciul disputat, sambata, cu CSU Brasov, reclamand la FRB neindeplinirea unei clauze contractuale. Ieri, conducerea gruparii sibiene a solicitat forului national de specialitate suspendarea pe termen nedeterminat a jucatorului care face parte si din lotul tricolor, precizand ca acesta nu s-a prezentat la antrenamente. "Suspendarea va fi ratificata de Biroul Federal numai daca gruparea sibiana va demonstra ca jucatorul n-a respectat Regulamentul de Ordine Interioara, dar si ca au semnat un contract valabil intre parti. Kabengele a depus si el memoriu la FRB, prin care solicita sa fie liber din cauza nerespectarii unei clauze contractuale", a declarat presedintele FRB, Carmen Tocala. In prezent, Kabengele se pregateste cu BC Mures, dupa ce a fost o zi si la antrenamentul echipei Elba Timisoara, ambele grupari fiind interesate de transferul internationalului roman in cazul in care federalii il vor declara liber de contract. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.