Selectionerul nu i-a convocat pentru amicalul de miercuri pe Claudiu Niculescu si pe Radoi, motivand ca de atacantul dinamovist nu a fost multumit la precedenta partida de verificare, cu Spania.
Victor Piturca a anuntat sambata seara lot
Selectionerul nu i-a convocat pentru amicalul de miercuri pe Claudiu Niculescu si pe Radoi, motivand ca de atacantul dinamovist nu a fost multumit la precedenta partida de verificare, cu Spania.
Victor Piturca a anuntat sambata seara lotul pentru partida amicala cu Moldova, organizata in graba dupa incidentele din Italia. Piti a surprins din nou, lasandu-i in afara celor 20 de jucatori convocati pe Claudiu Niculescu, unul dintre cei mai in forma atacanti ai primei jumatati de campionat, si pe Mirel Radoi, capitanul, Stelei, revenit la parametri optimi dupa o accidentare care l-a tinut departe de fotbal cinci luni, desi in aceeasi situatie se afla si Mihaita Plesan, de la Poli Timisoara, care a prins lotul. In privinta lui Niculescu, surpriza este foarte mare, fiindca acesta a fost trimis in tara inca de vineri, alaturi de Lobont si de Radu Stefan, de catre Dinamo, ei fiind anuntati pe site-ul oficial al clubului ca jucatori convocati la Nationala. "Nu m-a multumit prestatia lui la meciul amical cu Spania", a expediat Piturca subiectul Niculescu, jucator pe care l-a inlocuit cu rapidistul Ionut Mazilu. O surpriza a selectionerului este chemarea unui alt dinamovist, Adrian Cristea, care nu a facut niciodata parte din lotul "mare" al Nationalei. Intreg lotul care s-a reunit ieri la centrul de pregatire de la Mogosoaia este format din Bogdan Lobont (Dinamo), Danut Coman (Rapid Bucuresti) - portari; Cosmin Contra (Getafe), Petre Marin (Steaua), Gabriel Tamas (Celta Vigo), Dorin Goian (Steaua), Cristian Chivu (AS Roma), Sorin Ghionea (Steaua), Razvan Rat (Sahtar Donetk), Stefan Radu (Dinamo) - fundasi; Florentin Petre (TSKA Sofia), Banel Nicolita (Steaua), Razvan Cocis (Serif Tiraspol), Mihaita Plesan (Poli Timisoara), Paul Codrea (Siena), Ovidiu Petre (Steaua), Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva), Adrian Cristea (Dinamo) - mijlocasi; Adrian Mutu (Fiorentina), Mugurel Buga (Rapid), Ciprian Marica (Sahtar Donetk), Ionut Mazilu (Rapid). (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.