Seres a declarat la intrare ca spera sa vada probele din dosar pentru a afla pe ce-si bazeaza procurorii acuzatiile. Referindu-se la biletul care i-a fost transmis de presedintele Traian Basescu pe tema Alro Slatina, fostul ministru al Economiei a sp
Seres a declarat la intrare ca spera sa vada probele din dosar pentru a afla pe ce-si bazeaza procurorii acuzatiile. Referindu-se la biletul care i-a fost transmis de presedintele Traian Basescu pe tema Alro Slatina, fostul ministru al Economiei a spus ca la vremea respectiva "l-a primit, l-a citit si i-a dat curs". In contextul actual al scandalurilor biletelor, Seres a spus ca "ce s-a intamplat atunci si acum reprezinta o stare de anormalitate, deoarece se acorda in mod discretionar favoruri unor anumite firme". Dupa aproximativ sase ore de audieri, Codrut Seres a declarat ca a fost chemat la Parchet pentru a da o declaratie scrisa cu privire la privatizarea Electrica Muntenia Sud. In ceea ce priveste relatia fostului ministru cu ceilalti patru acuzati din acest dosar, a spus ca a fost una strict profesionala. "O relatie deschisa pe care am avut-o cu toti consultantii. Nu e usor sa faci privatizare in Romania cu usile inchise. Nu mi se pare ca in acest fel incalc sau am incalcat legea", a adaugat Seres. La inchiderea editiei, Radu Donciu, acuzat si el in acest dosar, era audiat la Parchet.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.