Ionut Lupescu a creat ieri un moment penibil la Casa Fotbalului atunci cand i-a trimis pe copiii din Sectorul 2 aflati in vizita sa joace fotbal pe maidan, spre iritarea evidenta a lui Mircea Sandu, si el participant la intalnire. "Daca domnul direct
Ionut Lupescu a creat ieri un moment penibil la Casa Fotbalului atunci cand i-a trimis pe copiii din Sectorul 2 aflati in vizita sa joace fotbal pe maidan, spre iritarea evidenta a lui Mircea Sandu, si el participant la intalnire. "Daca domnul director general a vorbit de infrastructura, pot spune ca noi suntem doritori sa facem sport, dar nu avem unde", s-a plans unul dintre copii, veniti la Casa Fotbalului la initiativa primarului Neculai Ontanu, care i-a si insotit. "Pe maidan", a venit sec raspunsul lui Ionut Lupescu. "Nu avem", a continuat pustiul. "Cum sa nu aveti maidane in jur? Eu am copilarit in Sectorul 2, au trecut vreo douazeci si ceva de ani si, in afara de primaria asta superba, multe lucruri nu s-au schimbat. Mai gasesc locuri unde ma jucam eu. Importanta este vointa, nu cred ca nu gasiti terenuri", a replicat Lupescu, spre enervarea presedintelui FRF si spre surprinderea edilului de sector. Mircea Sandu a intrat in discutie si a amintit despre proiecte de construire a unor terenuri de minifotbal in cartiere in urmatorii ani. "In mod cert, in 2008, cand intram intr-un nou program, ne va permite sa mai construim niste terenuri. Daca vom gasi terenuri, pentru ca, daca ne referim la japonezi, ei construiesc pe scoala. Deci, daca impreuna cu domnul primar, vom gasi terenuri pana in 2009, 2010, vom mai construi niste terenuri. Din pacate infrastructura lasa de dorit in Romania si in ceea ce priveste fotbalul practicat in masa, dar si de performanta", a concluzionat seful FRF. Copiii prezenti la Casa Fotbalului nu s-au sfiit sa intre in biroul lui Mircea Sandu, unul chiar s-a instalat comod pe scaunul acestuia, si au ascultat sfaturi de viata din partea federalilor. "O fata frumoasa se formeaza foarte bine in sport. O vedeti longilina... Toti va uitati dupa un picior frumos, dupa un fund mai bombat. Nu va place o stramba, o schioapa sau una cu picioarele asa. Domnisoarelor, deci, daca va duceti doar la fitness sau nu stiu ce... Cand esti intr-o echipa gandesti mult mai bine", i-a consiliat Nasu' pe copii. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.