Dupa cantonamentul efectuat in statiunea Slanic Moldova, de care staff-ul tehnic si jucatorii au fost mai degraba dezamagiti din cauza conditiilor precare, Poli a plecat ieri in Italia, la Montecatini. Antrenorul Alin Artimon (foto) a deplasat in Pen
Dupa cantonamentul efectuat in statiunea Slanic Moldova, de care staff-ul tehnic si jucatorii au fost mai degraba dezamagiti din cauza conditiilor precare, Poli a plecat ieri in Italia, la Montecatini. Antrenorul Alin Artimon (foto) a deplasat in Peninsula un lot de 25 de jucatori format din: M. Popa, Zimmermann - portari; Olah, S. Radoi, McKain, Scutaru, Mehmedovic, Canu, Izvoranu, Emeghara, Latovlevici - fundasi; Caramarin, Torje, Art. Karamyan, Alexa, Daminuta, Plesan, I. Matei, Grigorie, Omoduemuke - mijlocasi; A. Cristea, G. Bucur, M. Tanasa, Mansour, M. Oprea - atacanti. In Italia, ""alb-violetii"" vor disputa si sase meciuri amicale, primul dintre ele maine, cu echipa elvetiana Neuchatel Xamax.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.