Presedintele companiei Microsoft
Varsta: 51 de ani Bill Gates, cofondatorul companiei Microsoft, participa astazi la deschiderea oficiala a Centrului Global de Suport Tehnic in Bucuresti. Evenimentul marcheaza zece ani de activitate a compani
Presedintele companiei Microsoft
Varsta: 51 de ani Bill Gates, cofondatorul companiei Microsoft, participa astazi la deschiderea oficiala a Centrului Global de Suport Tehnic in Bucuresti. Evenimentul marcheaza zece ani de activitate a companiei americane in Romania si este urmat de lansarea produselor Microsoft: Windows Vista, Office 2007 si Exchange Server 2007. Aceasta este prima vizita a liderului Microsoft in tara noastra. Microsoft este cel mai important producator software din lume. Revista Forbes l-a plasat pe Gates, pentru 13 ani consecutiv, pe primul loc in topul celor mai bogati oameni din lume, ultima data cu o avere de circa 53 de miliarde de dolari. Pentru inaugurarea acestui centru la implinirea unui deceniu de cand Microsoft se afla in Romania, Jurnalul National il declara pe Bill Gates ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.