Mircea Rednic a definitivat lista pentru Cupa UEFA. Accidentat in timpul meciului amical cu Leiria, scor 1-0, Vranjkovici a fost lasat in afara listei, tehnicianul dinamovist preferandu-l pe Balace, care a evoluat constant pe intreaga durata a turneu

Mircea Rednic a definitivat lista pentru Cupa UEFA. Accidentat in timpul meciului amical cu Leiria, scor 1-0, Vranjkovici a fost lasat in afara listei, tehnicianul dinamovist preferandu-l pe Balace, care a evoluat constant pe intreaga durata a turneului.
Partida cu Leiria a fost decisiva in privinta alegerii ultimului nume pe lista UEFA, care a fost comunicata ieri. Antrenorul Mircea Rednic a avut de ales intre Vranjkovici si Balace, in cele din urma preferandu-l pe ultimul. ""Am nevoie de jucatori perfect sanatosi, iar Vranjkovici nu este complet refacut"", a declarat Rednic.
GHINION. Folosit titular in amicalul cu Leiria, scor 1-0, disputat luni, mijlocasul bosniac nu a dezamagit, dar, spre finalul primei reprize, a avut ghinion si s-a reaccidentat la un duel cu un adversar. Desi a dorit sa continue, Rednic nu a riscat si l-a inlocuit cu Ropotan. Dupa o discutie cu directorul executiv Cristi Borcea, tehnicianul dinamovist l-a preferat pe Balace, folosit in repriza secunda a disputei cu ocupanta locului 4 din prima liga portugheza.
Un argument in plus al ""Puriului"" este faptul ca, in linia mediana, are mai multe variante, in timp ce pe partea stanga singura solutie este Pulhac. Ceilalti doi jucatori trecuti pe lista UEFA sunt Bogdan Lobont si letonul Smirnovs. Celalalt leton, Romanovs, a fost si el lasat in afara listei UEFA, ca si romanul Homei.
PROBE. Conform presei din Ecuador, Darwin Caicedo va ajunge in cantonamentul de la Rio Maior. ""M-am inteles sa evoluez la Dinamo pana la data de 31 decembrie 2007, cu optiune de prelungire pe inca doi ani"", a declarat Caicedo. Atacantul ecuadorian are 1,90 m inaltime, a evoluat pentru scurt timp la echipa germana Hertha Berlin, fiind curtat recent si de Bayer Leverkusen. In campionatul din Ecuador, Caicedo a inscris 66 de goluri si este titular in echipa nationala.

ANALIZA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.