Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis ieri sa amane cu o saptamana pronuntarea in cazul incidentelor de la partidele Steaua - Poli Timisoara si Universitatea Craiova - Steaua, din etapele a 18-a, respectiv a 19-a ale Ligii I. Av
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis ieri sa amane cu o saptamana pronuntarea in cazul incidentelor de la partidele Steaua - Poli Timisoara si Universitatea Craiova - Steaua, din etapele a 18-a, respectiv a 19-a ale Ligii I. Avocatul Stelei, Catalin Ciubota, a declarat la iesirea de la audieri ca decizia s-a amanat cu o saptamana pentru a se studia Ordonanta numarul 11 din 2006. "S-a amanat pentru o saptamana, pentru ca s-a invocat Ordonanta de Guvern numarul 11, care se refera la prevenirea si combaterea violentei in sport si pentru a se vedea in ce masura se influenteaza regulamentul disciplinar", a spus Ciubota. Comisia de Disciplina amanase deja saptamana trecuta pronuntarea in cazul incidentelor de la partidele mai sus amintite, iar in cazul in care vor fi gasiti vinovati, ros-albastrii risca sa dispute una sau mai multe partide de pe teren propriu intr-o localitate situata la minimum 150 de kilometri de Bucuresti. Incidentele luate in calcul sunt tortele aruncate de fanii stelisti spre galeria lui Poli si pe teren, dar si incidentele de la Craiova, unde suporterii ros-albastrilor au aruncat cu petarde si fumigene in incinta suprafetei de joc, la fel ca si cei ai gazdelor. Suporterii stelisti au provocat o serie de incidente la inceputul meciului, aruncand inspre jandarmi cu petarde, bete de steag si fumigene. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.