Cotidianul italian Tuttosport a anuntat in numarul sau de ieri ca Mirel Radoi, capitanul Stelei, se afla pe lista de achizitii a lui Lazio Roma. Echipa aflata pe locul patru in Serie A doreste un fundas central valoros, pentru a-si intari compartimen
Cotidianul italian Tuttosport a anuntat in numarul sau de ieri ca Mirel Radoi, capitanul Stelei, se afla pe lista de achizitii a lui Lazio Roma. Echipa aflata pe locul patru in Serie A doreste un fundas central valoros, pentru a-si intari compartimentul defensiv, iar alaturi de internationalul roman se mai afla Andrea Raggi (Empoli) si Andrea Ranocchia (Arezzo). Daca doresc sa il achizitioneze pe Radoi, italienii trebuie sa se miste repede, fiindca perioada de transferari din Italia mai tine doar o saptamana. Aflat in Cipru, alaturi de stelisti, pentru cantonamentul de pregatire dinaintea meciurilor cu Sevilla, din 16-imile de finala ale Cupei UEFA, capitanul ros-albastrilor a declarat ca ar prefera sa plece din Ghencea abia la vara, dupa incheierea acestui sezon. Radoi s-a aflat in ultima perioada in atentia mai multor cluburi din Europa, printre care Inter, Bayern, Portsmouth, Zenit Sankt Petersburg si US Palermo, a fost chiar propus la Real Madrid de catre Gigi Becali, insa nici un transfer nu a ajuns in vreun stadiu mai avansat din cauza pretului de 10 milioane de euro fara negocieri solicitat de patronul Stelei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.