Mihaita Plesan, mijlocasul lui Poli Timisoara, a fost foarte sigur pe el ieri, cand a vorbit despre o eventuala convocare a sa la meciul amical pe care Nationala il va juca impotriva Italiei, pe 7 februarie, la Siena. "Am jucat, mi-am revenit si spe
Mihaita Plesan, mijlocasul lui Poli Timisoara, a fost foarte sigur pe el ieri, cand a vorbit despre o eventuala convocare a sa la meciul amical pe care Nationala il va juca impotriva Italiei, pe 7 februarie, la Siena. "Am jucat, mi-am revenit si sper. Astept un telefon de la nea Piti. Orice jucator isi doreste sa evolueze pentru echipa nationala", a spus unul dintre fotbalistii favoriti ai selectionerului, iesit din circuit mult timp anul trecut, din cauza unei accidentari. Plesan a vorbit si despre reluarea campionatului, echipa sa avand programat primul joc cu Rapid, dar nu in Giulesti, fiindca terenul vicecampioanei este suspendat, si s-a aratat incantat sa joace in orasul sau natal, Craiova. "Ar fi o varianta buna pentru noi si pentru mine in special. Dar deocamdata noi suntem pregatiti pentru urmatorul cantonament, pentru amicalele din Italia, dupa care antrenorul va trebui sa vada care este echipa de baza. Ne asteapta un retur greu, plus Cupa Romaniei. Toata lumea spune ca suntem favoriti pentru ca am picat cu Poli Iasi, dar meciul nu e castigat, trebuie sa-l tratam cu mare seriozitate si abia daca vom invinge, vom putea spune ca am fost favoriti", a spus Plesan. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.