Primul rezultat al alegerii lui Mircea Sandu in Comitetul Executiv al UEFA a venit ieri. Intre seful FRF si Michel Platini s-a legat o alianta trainica, iar noul boss al forului european a intermediat o intalnire amicala intre nationalele Romaniei si
Primul rezultat al alegerii lui Mircea Sandu in Comitetul Executiv al UEFA a venit ieri. Intre seful FRF si Michel Platini s-a legat o alianta trainica, iar noul boss al forului european a intermediat o intalnire amicala intre nationalele Romaniei si Frantei, care se va desfasura anul viitor. Sandu a anuntat ieri ca detaliile intalnirii, care are putine sanse sa se joace la Bucuresti intrucat nu avem un stadion mare si civilizat, vor fi stabilite in zilele urmatoare de catre directorul general Ionut Lupescu in colaborare cu omologii sai de la federatia franceza.
Ca sa nu faca numai lucruri bune, Nasu' a militat intens ieri pentru readucerea bunului sau prieten si partener de afaceri, Stefan Chitu, in Comitetul Executiv al FRF. Acesta ar ocupa locul reprezentantului Ligii a II-a, lasat liber de catre Gheorghe Chivorchian, care s-a mutat de la FCM Bacau la Poli Timisoara. Problema a fost discutata ieri chiar in fieful lui Chitu, la Campina, unde sefii FRF, Mircea Sandu, Adalbert Kassai, Ionut Lupescu, Florin Prunea, Dumitru Mihalache, Mircea Radulescu, Gheorghe Constantin si Viorel Duru s-au intalnit cu reprezentantii cluburilor de Liga a II-a, pentru o discutie pe teme legate de perfectionarea activitatii cluburilor, de sistemul si programul competitional, de licentierea cluburilor si infrastructura, de formarea si pregatirea antrenorilor, de comunicarea si cooperarea cluburi-FRF-AJF. Nasu' le-a promis acestora ca va face demersuri la autoritatile locale pentru a sprijini financiar fotbalul din esalonul secund. Atunci cand a venit vorba ca in urmatoarea sedinta de Comitet Executiv sa fie inlocuit Gheorghe Chivorchian din acest for, a aparut extrem de firesc numele lui Stefan Chitu, unul dintre sustinatorii sai dintotdeauna. Chitu are sanse uriase sa fie ales, el asigurand linistea la vot a lui Sandu atunci cand problemele dezbatute in CEx sunt mai disputate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.