Considerate principale favorite la titlu, voleibalistele din Sos. Stefan cel Mare au dominat net intalnirea, desi scorul foarte strans pe seturi indica un oarecare echilibru intre singurele echipe feminine din Divizia A1 ramase in cupele europene. Ba
Considerate principale favorite la titlu, voleibalistele din Sos. Stefan cel Mare au dominat net intalnirea, desi scorul foarte strans pe seturi indica un oarecare echilibru intre singurele echipe feminine din Divizia A1 ramase in cupele europene. Bazandu-se pe inventivitatea Danielei Minca si pe forta de joc a Alidei Marcovici, oaspetele au cedat doar un set, spre dezamagirea finantatorului nemtean Vasile Ouatu, care este convins, insa, ca echipa sa va prinde turneele finale. "A fost un meci frumos, chiar dramatic, intre doua echipe calificate in sferturile Cupei CEV. In cele din urma, Marcovici a facut diferenta, iar Minca a demonstrat ca ramane cea mai valoroasa ridicatoare din tara", a spus la final managerul ros-albelor Marian Stefan. Dupa acest succes, Dinamo continua sa imparta prima pozitie din clasament cu CSU Galati, iar Unic, CSU Tg. Mures si Penicilina Iasi se lupta pentru un loc in prima grupa valorica. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.