(...) Domnule Becali v-am sunat sa ma lamuriti si pe mine, daca puteti, in legatura cu Serele Pipera.
Da.
Ce se intampla acolo, ca avem informatii ca serele acelea au fost luate de o firma de-a finului dumneavoastra, dar ca de fapt dumnea
(...) Domnule Becali v-am sunat sa ma lamuriti si pe mine, daca puteti, in legatura cu Serele Pipera.
Da.
Ce se intampla acolo, ca avem informatii ca serele acelea au fost luate de o firma de-a finului dumneavoastra, dar ca de fapt dumneavoastra v-ati afla in spatele domnului Culcescu?
Asa.
Daca ne puteti spune...
Nu sunt in spate ca nu e... o sa stau in spatele lui... cand o sa ma intalnesc cu el o sa-i spun stai putin sa stau in spatele tau.
Nu, ideea e ca de fapt dumneavoastra ati fi luat prin intermediari serele acelea. Asta se spune si eu va intreb.
Eu nici nu stiu. Mi-a spus acuma... eu am vorbit cu el si (...) bai nasule te pisi pe tine de ras. Zic ce? Cica tu stai in spatele meu printr-unul nu stiu cum il cheama, cum ati scris?, care ala la mine in firma are 0,0 nu stiu cat 1 la suta. M-ai inteles? Are 0,01 ... O sa zic asta. Va faceti de ras. Cand o sa ma duc prima data la televiziune asta o sa zic: domne' ziaru' ZIUA, uite ce a scris ziaru' ZIUA, pai ala are 0,01...
Nu am scris noi nimic.
Asa am inteles, ca ati scris voi.
Nu, noi n-am scris nimic, o fi aparut in alta parte. La noi au venit informatii ca dumneavoastra ati fi luat serele prin intermediul finului dumneavoastra. Astea erau informatiile.
Ma baiatule, daca toti finii mei, daca toate afacerile lor sunt ale mele, inseamna ca eu sunt dublu bogat.
Deci n-aveti nici o legatura cu subiectul acesta.
Ce treaba am eu? Nu le-a luat serele, ma baiatule. Eu l-am intrebat. A zis: bai nasule ... i-am zis: ce-ai ma tu cu serele alea? Stai, ma putin tu iei aicea asa? Care e situatia? Stii cum a luat el serele alea?
Contract de asociere in participatiune incheiat pe 15 ani.
Tu ai citit contractul?
Nu.
Pe 15 ani. Si ce tre' sa faca el acolo?
Sa investeasca, presupun, nu?
Si dupa ce investeste ce se intampla?
Nu stiu, spuneti.
Are el vreun drept la teren?
Probabil are facilitati, poate sa-l cumpere dupa aceea...
El tre' sa bage 13 milioane, el si impart profitul aia iau 60%, el ia 40% din profit. Si-atat. El are decat numai obligatii, drepturi n-are. M-ai inteles?
Pai daca are doar obligatii
de ce le-a luat (n.r. - serele)?
Pai daca el e fraier, treaba lui, eu ce sa-i fac? Daca a facut contractul prost. El a avut contractul... l-a avut la licitatie. Si la licitatie normal ca a castigat licitatia (n.r. - de fapt nu a avut loc nici o licitatie) si daca n-a castigat licitatia probabil... a castigat-o asta care nu a avut nici o relatie, nu stiu, m-ai inteles tu?, i-au facut un contract de te doare capu'. I-au facut un contract de el tre' sa investeasca nu stiu cat, 13 milioane (...) da nu ca a luat serele. Ca nu le-a luat, n-a luat nimica, nici un metru de teren macar. Un metru n-a luat, ai inteles?
Bine, domnule Becali..
Da' daca nu are voie spuneti-mi, daca nu are voie finii mei sa mai faca nimic afaceri.
Doamne fereste, nu spunem noi asta. Bine domnule Becali, va multumesc pentru lamuriri.
Ei acuma ce urmaresc? Vor sa faca tot felul de scandaluri de astea. Astea sunt manevrele lu' aia, a lu' Elena Udrea ca m-am luat eu de ea parca alaltaieri seara la televizor, m-ai inteles? Si vor sa faca tot felul de scandaluri, pupaza aia, m-ai inteles? Pai asta e securista, ma. Ea si cu Cocos sunt securisti. Ei asta tre' sa faca.
Dar va intelegeati bine. Mai de mult la televizor spuneati ca ati fost prieteni cu ei.
Cu cine?
Udrea si Cocos.
Niciodata in viata vietilor mele. Cocos l-am vazut o data cand era la Doi Cocosi acolo (n.r. - restaurant) m-am dus sa mananc si-mi spunea "excelenta, excelenta, excelenta, excelenta", si l-am mai vazut o data la Mariott, salut, noroc, si-atat. Pe Elena Udrea n-am vazut-o decat o singura data in viata mea, am salutat-o, am stat cu ea cinci minute si atat. Nu-i nici o prietenie eu cu Elena Udrea si Cocos. De unde pana unde ai inventat-o tu ca sunt prieten cu Elena Udrea?
Bine, domnule Becali, va multumesc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.