"Nu am purtat nici un fel de negocieri cu Dumitru Sechelariu, nici la Bucuresti, nici in alta parte, pe nici un fel de subiect, deci nici pe preluarea fabricii de hartie Letea Bacau. Acest obiectiv nu ma intereseaza, deci nu voi negocia nici in viito
"Nu am purtat nici un fel de negocieri cu Dumitru Sechelariu, nici la Bucuresti, nici in alta parte, pe nici un fel de subiect, deci nici pe preluarea fabricii de hartie Letea Bacau. Acest obiectiv nu ma intereseaza, deci nu voi negocia nici in viitor achizitia fabricii Letea", a precizat Videanu, intr-un drept la replica.
"Partidul Democrat nu are in obicei sa interfereze cu Justitia pentru a favoriza vreun personaj aflat in atentia instantelor. Asadar fragmentul urmator, pe care il reproduc din articol, nu are nici o baza reala: <<Adriean Videanu a apelat la toate metodele pentru a-l convinge pe fostul primar al Bacaului sa-i vanda fabrica Letea. Astfel, conform acelorasi surse, presedintele executiv al Partidului Democrat se pare ca i-ar fi propus lui Sechelariu protectie politica. Aspect ce poate avea un rol important in tranzactie daca ne gandim la procesele pe care le are in prezent fostul edil din Bacau>>, a conchis primarul Capitalei".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.