La doar zece zile de la dezvelirea monoposturilor cu care McLaren va ataca sezonul 2007, tinarul pilot britanic Lewis Hamilton (foto) a deteriorat serios unul dintre modelele MP4/22, izbindu-l de gradenele circuitului Ricardo Tormo din


La doar zece zile de la dezvelirea monoposturilor cu care McLaren va ataca sezonul 2007, tinarul pilot britanic Lewis Hamilton (foto) a deteriorat serios unul dintre modelele MP4/22, izbindu-l de gradenele circuitului Ricardo Tormo din Valencia. Era doar a patra sesiune de teste a echipei de peste Canalul Minecii, iar din primele cercetari s-a constatat ca Hamilton a pierdut controlul masinii, atunci cind aceasta rula cu aproape 300 km/ora. Desi masina a fost puternic avariata, tinarul britanic a scapat nevatamat. In testele desfasurate inainte de producerea accidentului, el a fost cu aproape o secunda mai incet decit colegul sau din acest sezon, campionul mondial Fernando Alonso. De asemenea, cu o zi inainte, Hamilton a fost cu 700 de miimi mai lent decit Alonso, iar pilotul de teste al lui McLaren, spaniolul Pedro de la Rosa, l-a intrecut si el cu 300 de miimi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.