Instututul federal a cerut populatiei sa nu raspunda acestor email-uri care au inceput sa apara din luna decembrie, aparent trimise din afara Statelor Unite.
in aceste mesaje, un pretins ucigas platit declara ca a fost angajat sa il ucida pe de
Instututul federal a cerut populatiei sa nu raspunda acestor email-uri care au inceput sa apara din luna decembrie, aparent trimise din afara Statelor Unite.
in aceste mesaje, un pretins ucigas platit declara ca a fost angajat sa il ucida pe destinatarul mesajului in cazul in care acesta nu va plati o suma importanta de bani, lucru ce ar anula contractul sau. Mesajul interzice destinatarului sa contacteze politia.
O persoana care a raspuns acestui mail a primit un al doilea mesaj, in care erau mentionate locul de munca, statutul marital si numele fiicei acestuia, a precizat FBI.
Alte mesaje de acest tip afirma ca vin din partea diviziei londoneze a FBI si ca pretinsul ucigas este responsabil de mai multe crime in SUA si Marea Britanie, fiind in posesia unor informatii pesonale despre destinatarul email-ului, lucru ce ar insemna ca destinatarul este urmatoarea victima a "ucigasului". Aceste email-uri cer destinatarilor sa raspunda pentru a ajuta la finalizarea anchetei. Biroul federal de investigatii a cerut populatiei sa nu raspunda acestor mesaje care le-ar putea afecta confidentialitatea si deschide calea unor infractiuni, printre care furtul de identitate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.