Ieri, la Casa Fotbalului, au fost trase la sorti meciurile din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, care se vor disputa dupa urmatorul program: Steaua Bucuresti - Otelul Galati, Rapid Bucuresti - FC Arges Pitesti, Pandurii Tg. Jiu - FC National s
Ieri, la Casa Fotbalului, au fost trase la sorti meciurile din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, care se vor disputa dupa urmatorul program: Steaua Bucuresti - Otelul Galati, Rapid Bucuresti - FC Arges Pitesti, Pandurii Tg. Jiu - FC National si "Poli" Timisoara - Politehnica Iasi. Steaua, Rapid si FC National au facut parte din urna A (capi de serie), iar celelalte cinci echipe calificate din urna B (a doua valorica). De remarcat ca "Poli" Timisoara, din urna B, este echipa care a evitat cei trei capi de serie (finala competitiei, a carei sponsor este firma de bere Timisoreana, se va juca la Timisoara!). Partidele se vor juca intr-o singura mansa, pe teren neutru (echipele extrase primele sunt organizatoare), pe 27 si 28 februarie, de la ora 14 (exceptie fac meciurile care vor fi televizate in direct). Programul meciurilor (data, ora, localitatea si stadionul) se va stabili de Comitetul de Urgenta al FRF in functie de calendarul competitional al Ligii 1 si se va comunica pe 31 ianuarie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.