Radu Berceanu (foto), ministrul Transporturilor, a remis ieri un comunicat in care afirma ca a facut publica intentia sa de a concesiona bazele sportive inca din vara anului trecut, cand i-a facut o oferta lui Copos pentru stadionul din Giulesti, pro
Radu Berceanu (foto), ministrul Transporturilor, a remis ieri un comunicat in care afirma ca a facut publica intentia sa de a concesiona bazele sportive inca din vara anului trecut, cand i-a facut o oferta lui Copos pentru stadionul din Giulesti, propunere refuzata insa de omul de afaceri. "Copos ori are memoria scurta, ori doreste sa induca ideea ca dansul s-a gandit acum la aceasta forma de a prelua acest stadion. In acelasi timp, vad o graba deosebita din partea sa si a oficialilor FC Rapid de a rezolva aceasta problema. Vreau sa-i reamintesc lui Copos ca la cateva saptamani dupa ce am fost numit ministru am facut publica intentia mea de a concesiona bazele sportive", a afirmat Berceanu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.