Ulterior, Iliescu nu a putut sa treaca peste supararea si tradarea de la Congres si l-a taxat de cate ori a fost cazul pe cel care a devenit seful PSD. Dupa ce l-a etichetat "prostanac", liderul PSD l-a gratulat pe Geoana cu tot felul de apelative. "
Ulterior, Iliescu nu a putut sa treaca peste supararea si tradarea de la Congres si l-a taxat de cate ori a fost cazul pe cel care a devenit seful PSD. Dupa ce l-a etichetat "prostanac", liderul PSD l-a gratulat pe Geoana cu tot felul de apelative. "Mircea Geoana e un baiat inteligent, dar este handicapat in zona experientei politicii propriu-zise in conducerea unui partid", a apreciat, la sfarsitul lui 2005, Ion Iliescu intr-un interviu acordat publicatiei iesene "Opinia studenteasca". Ulterior, chiar in ziua in care implinea 76 de ani, dar se simtea "ca la 46 de ani", Iliescu l-a facut pe Geoana arogant. El s-a declarat deranjat de declaratiile sefului PSD potrivit carora ideea polului social a fost compromisa. "O asemenea aroganta in abordarea lucrurilor este nechibzuita", a spus Iliescu. Intrebat daca presedintele Geoana este arogant, Ion Iliescu a raspuns: "Nu stiu. Ceea ce mi-ati spus exprima o nota de aroganta si negare a unor potentiali aliati". El a adaugat ca "maladia" care consta in "boala arogantei si orgoliilor" ii paste pe toti care se simt "calare pe situatie". (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.