Miine dimineata, „Mister KO" expediaza primii pumni intr-un an la finalul caruia si-a propus sa-si treaca in palmares titlul mondial.

Ziua de simbata se anunta matinala pentru iubitorii boxului autohton care au posibilitatea sa-l vada in direct de la ora 5.00, pe TVR 1, pe pugilistul Lucian Bute in meciul care ii pregateste drumul spre titlul suprem al supermijlociilor. „Mister KO" incruciseaza manusile cu Serghei Tatevosian, numarul 8 la IBF si 10 la WBA, care l-a spulberat pe numarul 1 la WBO, Rudy Markussen, rusul fiind pentru roman cel de-al treilea adversar consecutiv clasat in primii zece din lume. Invitatele de onoare ale lui Lucian sint Catalina Ponor, tripla campioana olimpica, si Loredana Boboc, campioana mondiala si olimpica, aflate in Canada pentru tinerea unor cursuri tinerelor gimnaste din Montreal.

Galateanul, acceptat ca rezident permanent in Quebec, dupa ce a trecut un test in care i-au fost evaluate cunostintele de limbile franceza, engleza si din diverse domenii, se poate considera deja si cetatean canadian. „A fost numai o etapa, dar cea mai importanta, pe care orice persoana care doreste sa obtina rezidenta permanenta in Canada o are de parcurs! Peste doi ani, daca doreste, poate face si cerere de cetatenie canadiana! Urmeaza sa treaca un test medical si sa astepte Cartea de rezident patru-cinci luni", a explicat Christian Ganescu, manager Interbox.