Arbitrul craiovean Sebastian Coltescu a fost nevoit sa elimine cinci jucatori la partida de ieri. In minutul 59, Nauiu de la FC Caracal l-a faultat la mijlocul terenului pe Dananae. A fost momentul care a dat friu liber nervilor jucator


Arbitrul craiovean Sebastian Coltescu a fost nevoit sa elimine cinci jucatori la partida de ieri. In minutul 59, Nauiu de la FC Caracal l-a faultat la mijlocul terenului pe Dananae. A fost momentul care a dat friu liber nervilor jucatorilor, declansindu-se o bataie generala, in care s-au impartit pumni si picioare. In urma incidentelor, Saceanu si Dananae de la Universitatea, Boroiban si Nauiu de la FC Caracal au fost eliminati. Apoi, Ignat a fost eliminat si el pentru o intrarea dura. La finalul meciului, Adrian Mititelu a evitat sa vorbeasca prea mult despre subiect, dind vina pe ambitia olteneasca a celor doua echipe. In schimb, antrenorul Stefan Stoica a explicat de ce s-a ajuns la aceste momente nedorite. "Cantonamentul solicitant si stresul acumulat i-a facut pe jucatori mai nervosi. Va asigur ca eu nu i-am invatat in cantonament sa se bata, iar ceea ce s-a intimplat astazi nu este normal. Nu accept actele de indisciplina si sper ca asemena scene sa nu se mai intmple", a declarat Stoica, desi jucatorii sai s-au antrenat la Herculane la sacul de box.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.