In dorinta de a prezenta obisnuitilor spectatori de teatru un repertoriu cat mai variat, d-l Sica Alexandrescu, directorul teatrului Comoedia, a programat si comedia "Liliecii din clopotnita", a carei prima reprezentatie a avut loc in prima zi de Cra
In dorinta de a prezenta obisnuitilor spectatori de teatru un repertoriu cat mai variat, d-l Sica Alexandrescu, directorul teatrului Comoedia, a programat si comedia "Liliecii din clopotnita", a carei prima reprezentatie a avut loc in prima zi de Craciun.
Privita cu scepticism, aceasta comedie cu humor englezesc, a fost primita de public intr' un mod exceptional de entuziast, aplaudand fiecare intrare a fiecarui interpret, din randul carora desprindem pe d-nele Lucia Sturza Bulandra, Nora Piacentini, Lizette Verea, Elvira Petreanu si d-nii V. Maximilian, I. Talianu,
G. Groner, Jules Cazaban, Al. Finti, Niculescu Cadet, lotul de interpreti care a contribuit la aceasta noua izbanda a teatrului.
ZIUA, 26 ianuarie 1939


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.