Echipa feminina de volei Dinamo a trecut de optimile de finala ale Cupei CEV, dupa ce a dispus si in deplasare de incomoda formatie din Ucraina, Severodonchanka Severodonec, cu scorul de 3-1 (19, -16, 18, 18), si va juca in faza urmatoare impotriva d
Echipa feminina de volei Dinamo a trecut de optimile de finala ale Cupei CEV, dupa ce a dispus si in deplasare de incomoda formatie din Ucraina, Severodonchanka Severodonec, cu scorul de 3-1 (19, -16, 18, 18), si va juca in faza urmatoare impotriva detinatoarei Ligii Campionilor, Sirio Perugia. Avand calificarea asigurata dupa ce au castigat lejer la Bucuresti, cu scorul de 3-0, elevele antrenorului Costinel Stan si-au respectat blazonul si in Ucraina, spre dezamagirea celor peste 3000 de fani care au tinut sa fie prezenti la meci. Din pacate, aventura europeana a ros-albelor se va opri mai mult ca sigur in sferturile de finala, unde vor intalni puternica grupare italiana Sirio Perugia, care a cucerit anul trecut laurii Indesit European Champions League dupa o finala de infarct cu galonata echipa franceza RC Cannes. De mentionat ca in lotul gruparii italiene se regasesc doua jucatoare de top mondial din Brazilia, Rogerio de Souza si Moreira de Olivera, dar si stranierele Zetova, Grbac si Usic. Tot in sferturile de finala ale Cupei CEV va evolua si Unic Piatra Neamt impotriva echipei spaniole din Burgos, moldovencele calificandu-se in premiera intr-o faza superioara a competitiei continentale dupa ce au trecut la pas de AMVJ Amstelveen, cu 3-0. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.