Activitatea de imprimare a pasapoartelor va trece de la RA-APPS la Ministerul Administratiei Publice. In acest sens, premierul Calin Popescu-Tariceanu a cerut Secretariatului General al Guvernului sa pregateasca un proiect de lege care sa reglementez
Activitatea de imprimare a pasapoartelor va trece de la RA-APPS la Ministerul Administratiei Publice. In acest sens, premierul Calin Popescu-Tariceanu a cerut Secretariatului General al Guvernului sa pregateasca un proiect de lege care sa reglementeze transferul acestei activitati. "Primul-ministru a subliniat ca in opinia sa RAAPPS nu are de ce sa se ocupe de astfel de activitati, la fel cum nu are cum sa se ocupe de gestionarea unor imobile", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu. De asemenea, Tariceanu a mai spus ca toate imobilele pe care RA-APPS le detine si le exploateaza in scopul de a obtine diverse venituri trebuie sa fie vandute prin licitatie publica in mod transparent, a mai spus Marinescu subliniind ca RA-AAPS trebuie sa se ocupe strict de actiunile de protocol ale institutiilor statului respectiv Guvern, Presedintie, Parlament. (C.C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.