Sesizarea depusa de Mona Musca la PNA, in 2004, impotriva lui Adrian Nastase, dovedeste ca apropiatii lui Traian Basescu foloseau practica "biletelului otravit" chiar si inainte de alegeri. Scandalul Zambaccian a izbucnit dupa ce plangerea a ajuns
Sesizarea depusa de Mona Musca la PNA, in 2004, impotriva lui Adrian Nastase, dovedeste ca apropiatii lui Traian Basescu foloseau practica "biletelului otravit" chiar si inainte de alegeri. Scandalul Zambaccian a izbucnit dupa ce plangerea a ajuns pe mana procurorilor. Dar, documentele puse ieri la dispozitia presei de catre Nastase arata clar ca, desi sesizarea era facuta de Mona Musca, care mai apoi s-a suit in barca lui Basescu, nu era semnata de aceasta. Chiar daca nu se poate vorbi la propriu despre un biletel, stilul de lucru este identic: cu ajutorul unei hartiute de provenienta indoielnica se poate ajunge la scandaluri care zguduie din temelii viata politica romaneasca. Din punct de vedere cronologic avem de a face cu primul "biletel", care a fost urmat de "biletelul roz" devoalat de Elena Udrea si de al doilea ravas, rezolutia lui Traian Basescu adresata ministrului Codrut Seres.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.