"Faptul ca Tariceanu nu ne lasa sa ne organizam este o dovada cum intelege el democratia. Am sperat, pana in ultima clipa, ca Theodor Stolojan va fi reprimit in partid. N-am putut sa luptam impotriva oligarhiei din partid si nu ne lasa nici acum", a
"Faptul ca Tariceanu nu ne lasa sa ne organizam este o dovada cum intelege el democratia. Am sperat, pana in ultima clipa, ca Theodor Stolojan va fi reprimit in partid. N-am putut sa luptam impotriva oligarhiei din partid si nu ne lasa nici acum", a declarat Flutur. Fostul ministru al Agriculturii a apreciat ca PNL are o atitudine ingrijoratoare, deoarece liderilor sai le este frica sa nu-si piarda electoratul. "Strategia lor nu mai este prin ei insisi, ci sicanandu-i pe altii, pentru a face procente", a spus Flutur. In opinia acestuia, in actuala criza politica, alegerile anticipate sunt foarte aproape, iar electoratul dur al aliantei Dreptate si Adevar a trecut la Partidul Liberal Democrat. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.