Romanul Petru Alexandru Luncanu nu si-a respectat statutul de al 4-lea favorit al tabloului juniorilor si a fost eliminat inca din optimi de catre australianul John-Patrick Smith (6-7, 4-6). La seniori competitia este mult mai avansata, iar astazi Ro
Romanul Petru Alexandru Luncanu nu si-a respectat statutul de al 4-lea favorit al tabloului juniorilor si a fost eliminat inca din optimi de catre australianul John-Patrick Smith (6-7, 4-6). La seniori competitia este mult mai avansata, iar astazi Roger Federer si Andy Roddick joaca in prima semifinala, inca un joc in care elvetianul are prima sansa. In precedenta intilnire, cu Tomy Robredo, la Antipozi s-au pariat doar 1.575 de dolari australieni pe iberic, fata de 111.000 pariati pe numarul 1 mondial. Miine, in a doua semifinala, vor juca Tommy Haas si Fernando Gonzalez, care au produs surprize in sferturi. Neamtul l-a eliminat pe Nikolai Davidenko, pe cind chilianul l-a scos din cursa pe al doilea jucator al lumii, Rafael Nadal (foto). Ibericul poate evoca oboseala in apararea sa, el culcindu-se la 6 dimineata dupa jocul din sferturi, cistigat in cinci seturi in fata lui Andy Murray. Revelatia tabloului feminin, Anna Chakvetadze, a pierdut ieri la Maria Sarapova, care azi intra iar in concurs, pentru o mai dificila intilnire, cu Kim Clijters. Partida va fi precedata de semifinala Serena Williams-Nicole Vaidisova. (D.S.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.