Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 au cerut ieri Administratiei Cimitirelor identificarea mormintelor sotilor Ceausescu. In acest fel, ei au raspuns pozitiv solicitarii familiei de a deshuma cele doua cadavre, pentru a se face expertiza medico-leg
Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 au cerut ieri Administratiei Cimitirelor identificarea mormintelor sotilor Ceausescu. In acest fel, ei au raspuns pozitiv solicitarii familiei de a deshuma cele doua cadavre, pentru a se face expertiza medico-legala.

Judecatorii au trimis o adresa catre Administratia Cimitirelor prin care se mai cere sa se precizeze daca s-au facut acte de concesiune pentru locurile de veci ale sotilor Ceausescu. Procesul a fost deschis in urma cu doi ani de fiica dictatorilor, Zoe Ceausescu. Dupa moartea lui Zoe, instanta a acceptat ca actiunea sa fie continuata de sotul ei, Mircea Opran, si de Valentin Ceausescu, fiul cel mare al Elenei si al lui Nicolae Ceausescu, care a facut cerere de interventie in proces. (C.S.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.