Atacantul Ruud van Nistelrooy, legitimat la Real Madrid, a declarat ca nu va reveni in nationala Olandei, in ciuda discutiei pe care a avut-o de curand cu selectionerul Marco van Basten, informeaza publicatia Voetbal International. "Este dezamagitor.
Atacantul Ruud van Nistelrooy, legitimat la Real Madrid, a declarat ca nu va reveni in nationala Olandei, in ciuda discutiei pe care a avut-o de curand cu selectionerul Marco van Basten, informeaza publicatia Voetbal International. "Este dezamagitor. Intotdeauna mi-a facut placere sa joc pentru reprezentativa Olandei si mi-ar fi placut sa o fac in continuare. Nu am cerut asigurari pentru a fi inclus in echipa, dar mi-ar fi placut sa am sentimentul ca voi putea sa lupt pentru acel loc. Nu am receptionat acest sentiment. Acestea ar fi pentru mine conditiile care lipsesc pentru a obtine performanta. Nimeni nu castiga nimic cu frustrari. De aceea este o decizie pe care am luat-o cu inima grea, dar este una corecta", a spus Van Nistelrooy. Van Basten isi exprimase increderea ca Ruud van Nistelrooy va reveni la sentimente mai bune fata de el dupa discutia avuta vineri la Madrid, insa atacantul, care a renuntat la nationala dupa CM 2006, l-a refuzat din nou. In aceste conditii, la meciul pe care Nationala Romaniei il va sustine pe 24 martie la Rotterdam, in preliminariille Euro 2008, olandezii nu vor putea miza pe cei mai buni doi atacanti, dupa ce Robin Van Persie s-a accidentat si va lipsi doua luni. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.