Cu aproximativ trei saptamini inaintea primului joc oficial al anului, contra Sevillei, in cadrul saisprezecimilor Cupei UEFA, Steaua a plecat ieri intr-un cantonament la Larnaca, in Cipru, unde va ramine pina pe 6 februarie. Cu doua amicale la activ
Cu aproximativ trei saptamini inaintea primului joc oficial al anului, contra Sevillei, in cadrul saisprezecimilor Cupei UEFA, Steaua a plecat ieri intr-un cantonament la Larnaca, in Cipru, unde va ramine pina pe 6 februarie. Cu doua amicale la activ, ros-albastrii vor mai disputa alte patru meciuri pina la finalul turneului de pregatire. Prima confruntare din Cipru se va disputa vineri, contra letonilor de la Metalurgs Liepajas, urmata, duminica sau luni, de un amical cu FC Aarau, din Elvetia. Pe 1 februarie, stelistii vor da piept cu polonezii de la Legia Varsovia, ultimul test, in compania Koronei Kielce, urmind sa fie programat ulterior.

Din Cipru, Steaua se va deplasa direct la Tiraspol, pentru un test contra nationalei Moldovei, ocazie cu care pot negocia pentru aducerea lui Razvan Cocis, aflat pe lista inlocuitorilor lui Dica. Decarul ros-albastrilor va sta pe banca aproximativ sase luni, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala in urma careia i-a fost reconstruit ligamentul incrucisat anterior de la genunchiul drept. (F.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.