MedLife a inaugurat ieri, in Capitala, cel mai mare spital privat din Romania - Life Memorial Hospital. Construit pe 10.000 mp, din care blocul operator se intinde pe 1400 mp., spitalul are cinci sali de operatii si terapie intensiva si un bloc separ
MedLife a inaugurat ieri, in Capitala, cel mai mare spital privat din Romania - Life Memorial Hospital. Construit pe 10.000 mp, din care blocul operator se intinde pe 1400 mp., spitalul are cinci sali de operatii si terapie intensiva si un bloc separat pentru nasteri cu sectie de neonatologie. Accesul la serviciile oferite de Life Memorial Hospital va fi posibil atat pentru clientii asigurati AsiLife - divizia proprie de asigurari MedLife - cat si pentru clientii platitori. MedLife va lansa la mijlocul lunii februarie cinci pachete de asigurari private de sanatate care se vor adresa, in prima faza, numai clientilor corporativi si vor varia intre 15 si 100 euro/luna, in functie de complexitatea serviciilor incluse. Pana la sfarsitul lunii mai, MedLife pregateste si doua produse de asigurari private de sanatate destinate persoanelor fizice, cu preturi standard de 100 si 200 euro/luna.
Investitia in constructia si dotarea spitalului se ridica la circa 25 milioane euro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.