Rapid a terminat la egalitate, scor 1-1, si ultima partida de verificare din cadrul turneului de pregatire din Insulele Canare, disputata ieri, la Maspalomas, cu norvegienii de la Brann Bergen. Golul echipei lui Razvan Lucescu a fost inscris de Ionut
Rapid a terminat la egalitate, scor 1-1, si ultima partida de verificare din cadrul turneului de pregatire din Insulele Canare, disputata ieri, la Maspalomas, cu norvegienii de la Brann Bergen. Golul echipei lui Razvan Lucescu a fost inscris de Ionut Mazilu, in minutul 66, pentru norvegieni egaland Bjarnason patru minute mai tarziu. Rapidul a jucat in formula Coman (46 Marinescu) - M. Constantin, Maftei, Sapunaru (46 Rada) - Badoi (46 Dica), Maldarasanu (46 Grigore), E. Dica (46 Lazar), I. Stancu - Buga, Zicu (71 Moldovan) - Ganea (46 Mazilu). Fundasul Danut Perja si atacantul Ryan Griffiths au acuzat usoare probleme medicale si au fost menajati. In stagiul de pregatire din Insulele Canare, care se va incheia vineri, Rapid a mai obtinut alte doua rezultate de egalitate, cu Rosenborg (0-0) si cu Brondby (0-0). (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.