Mircea Sandu, presedintele FRF, a vorbit ieri despre alegerile pentru Comitetul Executiv al UEFA, programate vineri la Dusseldorf si la care candideaza pentru un loc. "Deja avem reprezentanti in structurile Uniunii Europene. De ce nu am fi si la fotb
Mircea Sandu, presedintele FRF, a vorbit ieri despre alegerile pentru Comitetul Executiv al UEFA, programate vineri la Dusseldorf si la care candideaza pentru un loc. "Deja avem reprezentanti in structurile Uniunii Europene. De ce nu am fi si la fotbal asa de bine reprezentati? Cred ca o eventuala alegere a mea in Comitetul Executiv al UEFA ar aduce un plus de imagine fotbalului nostru. Adica vom fi perceputi altfel de cei de acolo si vom avea anumite beneficii. Nu ne asteptam acum sa trimita arbitri care sa ne impinga de la spate, dar echipele noastre vor fi privite altfel. De asemenea, fiind acolo vom avea acces mult mai usor la informatii", a comentat Mircea Sandu. Acesta a detaliat felul in care isi va incheia campania electorala. Astfel, dupa ce i-a avut ca invitati la Bucuresti pe toti sefii federatiilor din estul Europei, care i-au promis sprijin, Nasu' va repeta reuniunea si maine, in Germania, urmand ca reprezentantii blocului estic sa decida si pe cine vor alege la sefia UEFA dintre Lennart Johansson si Michel Platini. In competitie cu Mircea Sandu pentru cele 12 locuri din CEx se afla alti 12 candidati, care se vor bate pe cele sapte locuri disponibile. In mod normal, Nasu' ar trebui sa fie ales fara probleme, fiindca majoritatea rivalilor sai sunt mult mai putini cunoscuti la nivel UEFA. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.