Serena Williams a eliminat in sferturi un militar al armatei israeliene. La masculin, semifinala Federer - Roddick.

In ianuarie 2005 a cistigat Serena Williams ultimul sau turneu de Grand Slam, Australian Open. Au urmat doi ani cu e
Serena Williams a eliminat in sferturi un militar al armatei israeliene. La masculin, semifinala Federer - Roddick.

In ianuarie 2005 a cistigat Serena Williams ultimul sau turneu de Grand Slam, Australian Open. Au urmat doi ani cu evolutii discrete pe terenurile de tenis, atingerea optimilor la US Open, in 2005 si 2006, fiind maximumul sportiv pe care l-a putut realiza mezina familiei Williams. Acum ea a explodat din nou si va juca pentru a treia oara in cariera in semifinalele Internationalelor Australiei. Precedentele doua prezente (2003, 2005) le-a incheiat cu cistigarea trofeului. Serena este acum a 81-a in lume, iar ieri a eliminat o a patra favorita in acest turneu, pe israelianca Shahar Peer (nr. 16). Aceasta din urma isi satisface stagiul militar intr-o unitate din Tel Aviv, unde indeplineste rolul de secretara, ea primind insa dispensa pentru a se antrena si a participa la turnee. In meciul cu Serena, ea a cistigat primul set si a servit pentru meci in cel decisiv, dar a pierdut cu 6-3, 2-6, 6-8. Miine, in prima semifinala, Williams joaca cu Nicole Vaidisova (6-1, 6-4 cu Lucie Safarova), iar la baieti lupta pentru un loc in finala Federer si Andy Roddick.

Turneul juniorilor a ajuns la faza optimilor, unde e prezent si Petru Alexandru Luncanu (fav. nr. 4), component al echipei de Cupa Davis a Romaniei, care azi-noapte de la ora 3.00 a jucat cu australianul John Patrick Smith.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.