Site-ul Federatiei Romane de Fotbal i-a anuntat ieri pe fanii Nationalei ca pot cumpara online bilete la meciul Romania - Belarus, care a avut loc pe 7 octombrie anul trecut si care a fost castigat de "tricolori" cu 3-1. Nu este prima gafa de propor
Site-ul Federatiei Romane de Fotbal i-a anuntat ieri pe fanii Nationalei ca pot cumpara online bilete la meciul Romania - Belarus, care a avut loc pe 7 octombrie anul trecut si care a fost castigat de "tricolori" cu 3-1. Nu este prima gafa de proportii a celor care administreaza site-ul oficial al federatiei, o alta fiind cosemnata chiar la partida respectiva, cand lotul convocat de Victor Piturca a fost comunicat gresit. Astfel, Dorin Goian, autorul ultimului gol al partidei, nu figura in lot, in locul sau fiind trecut Gabriel Tamas, care avea datele de identificare ale marcatorului, fiind legitimat chiar la Steaua, desi el juca la Celta Vigo. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.