Primarul general Adriean Videanu a precizat ca in cel mult doua saptamani municipalitatea va desemna castigatorul licitatiei pentru modernizarea stadionului National. Videanu a admis ca inceperea lucrarilor "le incurca socotelile" actionarilor clubul
Primarul general Adriean Videanu a precizat ca in cel mult doua saptamani municipalitatea va desemna castigatorul licitatiei pentru modernizarea stadionului National. Videanu a admis ca inceperea lucrarilor "le incurca socotelile" actionarilor clubului Dinamo, care intentionau ca echipa antrenata de Mircea Rednic sa dispute meciurile din Liga Campionilor pe stadionul National, in cazul in care Stadionul Dinamo nu ar fi indeplinit criteriile de licentiere ale UEFA. "Chiar daca sunt dinamovist, le-am spus colegilor de la Dinamo ca nu se poate. In cel mult doua saptamani va fi adjudecata licitatia pentru inceperea lucrarilor. Avem un angajament, trebuie sa facem un stadion municipal care sa corespunda exigentelor in domeniu, atat pe cel de fotbal, cat si pe cel de atletism. Nu putem sa amanam cu un an de zile refacerea stadionului respectiv", a spus Videanu. Consilierii municipali au aprobat in unanimitate, in luna octombrie a anului trecut, studiul de fezabilitate privind indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea stadionului National "Lia Manoliu". Constructia noului stadion va dura un an si opt luni, valoarea totala a investitiei fiind de 501.536.129 lei, suma finantata de la bugetul statului si din bugetul municipal. Videanu a primit saptamana trecuta vizita lui Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Aministratie de la Dinamo, care l-a rugat sa amane cu un an lucrarile de reconstructie a Stadionului National, pentru ca echipa lui Rednic sa poata juyca in toamna acestui an in grupele Ligii Campionilor. (C.C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.