Victor Piturca (foto) a anuntat "stranierii" pentru meciul amical cu Italia, programat pe "Stadio Comunale Artemio Franchi" din Siena, pe 7 februarie, de la ora 21,50, se arata intr-un comunicat al FRF. Acestia sunt Cosmin Contra (Getafe), Gabriel
Victor Piturca (foto) a anuntat "stranierii" pentru meciul amical cu Italia, programat pe "Stadio Comunale Artemio Franchi" din Siena, pe 7 februarie, de la ora 21,50, se arata intr-un comunicat al FRF. Acestia sunt Cosmin Contra (Getafe), Gabriel Tamas (Celta Vigo), Cristian Chivu (Roma), Razvan Rat (Sahtar), Florentin Petre (TSKA Sofia), Paul Codrea (Siena), Razvan Cocis (Serif Tiraspol), Laurentiu Rosu (Huelva), Adrian Mutu (Fiorentina) si Ciprian Marica (Sahtar).
Exista posibilitatea ca, pana la ora reunirii, in functie de forma sportiva, de statutul la echipa de club si de starea de sanatate, selectionerul sa renunte la unul sau la altul dintre jucatorii convocati.
Numele jucatorilor legitimati la cluburi din Romania, convocati pentru aceasta partida, vor fi anuntate vineri, 2 februarie. Reunirea este programata duminica, 4 februarie, la ora 12., la Centrul de Fotbal Mogosoaia. Tot duminica, la ora 16,30, la Mogosoaia, va avea loc primul antrenament. Deplasarea spre Firenze este prevazuta pentru ziua de luni, 5 februarie, la ora 10,30, de pe Aeroportul "Henri Coanda". Dupa sosire, la ora 18, este programat un nou antrenament, la Siena. Marti, 6 februarie, la ora 11, se va desfasura antrenamentul oficial. Decolarea de pe aeroportul din Firenze, spre Bucuresti, e prevazuta pentru joi, 8 februarie, la ora 12. De asemenea, echipa nationala de tineret, care va sustine pe 6 februarie., la ora 19, la Tiraspol, un "amical" contra reprezentativei similare a Republicii Moldova, se va reuni tot la Mogosoaia, si tot duminica, 4 februarie, la ora 10,30. Antrenorul principal Emil Sandoi a convocat doi "stranieri", carora li s-au trimis telegramele: Hristu Chiacu (Wisla Cracovia) si Claudiu Keseru (FC Nantes). Numele jucatorilor legitimati la cluburi din Romania, chemati la acest joc, vor fi anuntate la inceputul saptamanii viitoare. Decolarea spre Chisinau este programata luni, 5 februarie, la ora 9,30, de pe Aeroportul "Henri Coanda", antrenamentul oficial urmand sa aiba loc la Tiraspol, in aceeasi zi, de la ora 17. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.