"Mai ales mandatul acestora din urma trebuie sa fie foarte clar, sa existe un sistem de recrutare foarte bine definit si o forma de control a activitatii lor", a aratat senatorul liberal Norica Nicolai. Pe de alta parte, aceasta a spus ca textul prev
"Mai ales mandatul acestora din urma trebuie sa fie foarte clar, sa existe un sistem de recrutare foarte bine definit si o forma de control a activitatii lor", a aratat senatorul liberal Norica Nicolai. Pe de alta parte, aceasta a spus ca textul prevede crearea unei birocratii nejustificate si induce confuzie in aplicare. "Avem nevoie de o viziune europeana si de o lege foarte clara, care sa nu aiba caracter ambiguu", a insistat Nicolai. Si peremistul Gheorghe Funar a criticat prevederile legii, sustinand ca este, de fapt, vorba despre o "Agentie Partiala de Integritate", pentru ca nu-i priveste pe toti romanii. "Nu sunt verificati toti beneficiarii de bani publici, poate unii sunt mai ssmecheri si fac mai multi bani", a aratat peremistul, co-autorul a 61 de amendamente la Legea ANI. La finalul a doua ore de dezbateri, senatorii au decis sa amane discutiile. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.