Un microbist argentianian a dat in judecata un tatuator pentru ca i-a desenat pe spate un penis in locul emblemei echipei sale favorite de fotbal, relateaza site-ul Ananova, citat de Rompres. Adolescentul, care nu a vrut sa-si dezvaluie numele, a cer
Un microbist argentianian a dat in judecata un tatuator pentru ca i-a desenat pe spate un penis in locul emblemei echipei sale favorite de fotbal, relateaza site-ul Ananova, citat de Rompres. Adolescentul, care nu a vrut sa-si dezvaluie numele, a cerut sa-i fie tatuata emblema formatiei Boca Juniors pe spate. Insa tatuatorul, suporter al echipei rivale River Plate, a decis sa se distreze pe seama tanarului sau client. "Nu vedeam ce face pentru ca nu avea o oglinda. Am vazut tatuajul abia dupa ce am ajuns acasa si l-am aratat parintilor", a declarat victima pentru Terra Argentina. "Tatuatorul era fan al echipei rivale River Plate, asa ca s-a enervat cand adolescentul i-a cerut un tatuaj cu emblema Boca si i-a realizat in schimb un penis. Incredibil!", a comentat un purtator de cuvant al politiei. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.